Wie is het Custom95 Team?

Op zoek naar een ondernemende en creatieve bijbaan waar je ook nog eens goed bijverdiend? Neem direct contact met ons op voor de leukste en ondernemendste studenten bijbaan van Nederland. Bij Custom95 maak je je eigen droombaan. 🚀

Dien van Dijk 🚀

Digital & Creative Marketing

 

Mijn naam is Dien en ik ben 23 jaar oud. Sinds kort ben ik verhuisd naar Amsterdam. Op dit moment rond ik mijn master media and creative industries af. Volgend jaar zal ik aan een nieuwe master beginnen. Bij Custom 95 doe ik dan ook, erg toepasselijk, het creatieve marketing gedeelte. Ooit ben ik enthousiast geworden voor Custom95 omdat ik zelf de merchandise van Custom95 ontving. En waar de meeste merchandise bij mij in een hoekje belande, was deze merchandise niet alleen kwalitatief veel beter maar was het ook veel hipper. Daarnaast ben ik gaan werken bij Custom95 omdat ik zowel uit het team als het bedrijf energie haal. Custom95 bestaat uit jonge enthousiaste mensen, die door hun werk hier veel leren. Al bij al, de perfecte leeromgeving rondom een mooi groeiend bedrijf.

 

Sierk Dankelman 🚀

City Manager Amsterdam

Hi ik ben Sierk! Ik woon in Amsterdam en ben bezig met het afronden van mijn studie. Ik werk bij Custom95 omdat ik de kleding branch interessant vindt en omdat het heel flexibel werk is, dit maakt het een ideale baan als student. Mooie merchandise projecten starten voor onze partners en en ook nog eens goed bijverdienen is wat mij motiveert. Ook laat Custom95 mij erg vrij om leuke marketing plannen te bedenken en uit te werken. Zo ontwikkel ik mijn ondernemerschap heel snel bij Custom95.

 

Cay Scutte 🚀

City Manager Utrecht

Ik ben Cay Schutte, woon in Utrecht en ben momenteel bezig met mijn 2e jaars rechten studie. Bij Custom95 kan ik werk combineren met creativiteit. Het team van Custom95 is gezellig en leerzaam, maar daarnaast krijg je veel vrijheid om te doen wat je zelf denkt dat goed is voor de merchandise partners en het bedrijf. Ik haal veel energie uit het leggen van nieuwe contacten om hun zo verder op weg te helpen en vette merchandise collecties op te zetten.

 

Oliver Bews 🚀

City Manager Utrecht

Hi, ik ben Oliver, 22 jaar en student woonachtig in Utrecht. Ik woon nu al 3 jaar in Utrecht op een studenten huis met 12 andere studenten.

Ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn bachelor International Business Management studies aan de AMSIB, en wil daarna graag nog door studeren.

Ik ben bij custom95 gekomen omdat het mij erg leuk leek om mensen blij te maken met zelf ontworpen kleren. Ik had zelf ervaring met “merchandise” en merkte toch dat je dit vaak niet droeg door de kwaliteit of ontwerp ervan. Toen ik met Custom95 in aanraking kwam merkte ik al snel dat zij het anders aanpakken en dat sprak me erg aan. Verder vind ik het bij custom95 erg leuk om te werken omdat je met veel nieuwe mensen in contact komt en elke project anders is.

 Wil jij ons team komen versterken? Neem direct contact met ons op voor de leukste en ondernemendste studenten bijbaan van Nederland!